Paranormal

ParanormalTitlu românesc: Paranormal

Titlu original: Paranormalcy

Autor: Kiersten White

Editura: Corint

Nr. pagini: 352

Link comandă: Libris.ro

 

 

Rezumat:

Eve e o adolescentă care poate vedea ființele supranaturale dincolo de farmecele lor. Din câte știe ea, este doar o ființă umană cu un dar unic, cu o prietenă sirenă și un silf care o urmărește peste tot. Ea este angajată de AISP (Asociația Internațională de Supraveghere a Paranormalilor) pentru a pune dispozitive ființelor supranaturale. Ce nu știe ea, este faptul că nu ajută paranormalii, ci le face rău și află acest lucru datorită uui metamorf de care se îndrăgostește.
Ce va face Eve când va afla că AISP privează paranormalii de libertate, ba chiar pe vârcolaci și de posibilitatea de a avea copii? Ce poate face ea când află că ea însăși este un supranatural cu o putere rară și capacitatea de a ucide orice alt paranormal? Ce poate face ea când prietena ei sirenă este ucisă de sora ei, Vivian, alături de mulți alți paranormali?

Aș reciti cartea?
Doamne, nu. Mă așteaptă atâtea în raft încât nici cele mai dragi cărți ale mele nu mai am când să le recitesc deocamdată. Totuși, îmi pare bine că am citit cartea

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s