Altfel de îngeri 3 – Gelozie

3 - Gelozie  Titlu românesc: Gelozie

Titlu original: Jealousy

Autor: Lili St. Crow

Editura: Leda

Nr. pagini: 384

Link comandă: Libris.ro

 

 

 

Rezumat:

Dru, Graves, Ash și alți 2 vârcolaci ajung la Școala principală, unde Dru e admirată și temută de către toți, iar cuvântul ei cântărește greu, însă ea știe că și aici viața ei e în pericol. Da, aici are gărzi personale care o păzesc aproape tot timpul, însă acești bodyguarzi nu sunt scutiți de la cursuri. Da, o păzesc și Graves și ceilalți 2 vârcolaci, dar chiar și așa tot ajunge să lupte cu cealaltă svetocha vie, care o urăște pe Dru în primul rând pentru că există, în al doilea rând pentru că are parte de atenția și protecția lui Cristophe, djamphirul care nu a iubit-o niciodată pe Anna, oricât și-ar fi dorit aceasta.
Pentru a plăti nesupunerea lui Ash, Sergej i-l fură pe Graves cu promisiunea clară de a și-l supune și a-l întoarce împotriva lui Dru. Cristophe cere să aibă parte de un proces conform Codului pentru a demonstra că nu și-a trădat semenii, unde se pare că judecătorii lui sunt mai vinovați decât el de trădare.

Membrii Ordinului și-au trădat semenii din proprie voință sau din ignoranță? Cine e adevăratul trădător din cadrul Ordinului? Va pleca Dru să-l salveze pe Graves sau va rămâne la școală să conducă Ordinul?

Citatul meu preferat?
Orice s-ar întâmpla înăuntru, orice ofertă mi-ar face, eu ție îți sunt loial. Să nu te îndoiești de asta.

Aș reciti cartea?
Cred că da, cândva, după un timp. Mi-a plăcut volumul acesta, chiar dacă știam din volumul 2 cine era trădătorul din cadrul Ordinului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s