Georgina Kincaid 3 – Vise de sucub

3 - Vise de sucub  Titlu românesc: Vise de sucub

Titlu original: Succubus Dreams

Autor: Richelle Mead

Editura: Leda

Nr. pagini: 384

Link comandă: libris.ro

 

 

Rezumat:

Zeiţa Nyx a scăpat din capcana în care a fost  prinsă de către îngeri cu mult timp în urmă, iar acum fură energie pentru a reveni în forţă. Îşi ia energie de la muritori, arătându-le în vis moartea lor, de la noul sucub şi de la Georgina. Pentru ca Georgina să nu observe că-i este furată energia în somn, Nyx îi trimite cel mai frumos vis în care i arată o familie proprie, o fetiţă a ei, un bărbat mult iubit de ea. Pentru a-i arăta şi faţa bărbatului din vis, Nyx îi cere Georginei să o elibereze din noua capcană construită de 4 îngeri.

Niphon, drăcuşorul căruia persoajul principal al acestei serii i-a vândut sufletul, încearcă, fără succes,  să o distrugă, însă reuşeşte totuşi să-l convingă pe Seth să se despartă de ea.

Va crede Georgina în visul arătat de Nyx? O va elibera pentru a afla cine e bărbatul din vis?  Cum va reacţiona ea când va afla că Seth a părăsit-o şi că acum este iubitul noii ei prietene?  Va putea ea să salveze nephilimul pentru care un înger devine demon?

Citatul meu preferat:

“- Nu pot să înţeleg chestia asta, a spus Seth binedispus. Te găsesc făcând striptease în faţa altor bărbaţi şi tot eu mă aleg pedepsit.”

Aş reciti cartea?

Categoric da. N-aş putea spune că mă fascinează creaturile spuranaturale sau ceva de genul, cât mai degrabă felul în care sunt construite personajele, situaţiile în care le pune autoarea şi reacţiile personajelor în aceste situaţii.

Advertisements

One thought on “Georgina Kincaid 3 – Vise de sucub

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s