Sânge albastru 2 – Bal mascat

Titlu românesc:  Bal mascat

Titlu original :  Masquerade

Autor:  Melissa De la Cruz

Editura: Leda

Nr. pagini: 320

Link  comandă:   libris.ro

 

 

 

Rezumat:

Schuyler şi Oliver pleacă la Veneţia să-l caute pe Lawrence Van Alen, bunicul ei, care deşi iniţial refuză să revină cu ei la New York, mai târziu se răzgândeşte şi revine. Aici începe să antreneze abilităţile nepoatei sale, pentru a se putea apăra de Croatan pe viitor. Balul Mascat, organizat de Mimi Force, după Balul celor 400, Jack o sărută pe Schuyler, lucru pe care ea îl află mult mai târziu din amintirile lui Mimi.

Kingsley Martin este un nou coleg la liceul Duchesne şi noua senzaţie, însă cu ce scop a venit el aici? Este Căutător al Adevărului cum afirmă sau Croatan cum pare? Mimi este condamnată pentru invocarea unui Croatan, iar viaţa ei este în mâinile lui Schuyler. O va salva aceasta ştiind că ea era ţinta Croatanului invocat de Mimi?

Bliss are frecvente coşmaruri în care îi apare un Sânge Argintiu şi adeseori se trezeşte în locuri străine fără să ştie cum a ajuns acolo. Va reuşi ea să înţeleagă ce i se întâmplă şi de ce tocmai ea are aceste coşmaruri?

Citatul meu preferat:

“- Este un tânăr –înalt, blond-, arată ca un şofer de formula unu. Ochelari Aviator, mănuşi de şofer, haină de tweed şi eşarfă de mătase, îl descrise Schuyler.

– Alergi după vreun fotomodel? Credeam că noi îl căutăm pe bunicul tău, râse Oliver”

Aş reciti cartea?

Categoric da …  după un timp. Îmi place felul în care sunt descrise personajele, faptul că are o doză de acţiune care te ţine alert, dar şi o doză de replici amuzante

Advertisements

One thought on “Sânge albastru 2 – Bal mascat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s