Casa Nopţii 7: Focul

Titlu românesc: Focul

Titlu original: Burned

Autor: P.C. & Kristin Cast

Editura: Litera

Nr. pagini: 366

Link  comandă:  libris.ro

 

 

 

Când prietenii nu mai au încredere unii în alţii, Întunericul îşi face apariţia şi aprinde focul …

Spiritul lui Kalona o urmează pe Zoey pe Tărâmul de Dincolo, pentru a se asigura că în 7 zile ea  nu-şi va reîntregi sufletul (timp în care mai putea supravieţui corpul ei fără suflet) şi va rămâne definitiv pierdută pe tărâmul lui Nyx. Deşi orice războinic care a vrut să-şi ajute Marea Preoteasă să se întoarcă la viaţă, a trebuit să moară pentru a ajunge pe tărâmul lui Nyx, Stark găseşte o cale de a rămâne viu şi a-şi apăra regina pe Tărâmul de Dincolo. După ce Zoey îşi reîntregeşte sufletul, atât ea, cât şi Stark şi Kalona revin în corpurile lor, părăsind tărâmul lui Nyx.

Pentru a afla informaţiile de care avea nevoie Stark să-şi salveze regina, Stevie Rae cheamă Întunericul, iar când preţul pe care îl are de plătit este prea mare, cheamă Lumina, acceptând să plătească preţul impus de Lumină şi ajungând astfel să promită că va rămâne mereu legată de partea umană a lui Rephaim, Imitatorul de Corbi.

Advertisements

3 thoughts on “Casa Nopţii 7: Focul

  1. Din pacate nu am avut ocazia de a citi Casa Noptii, insa am auzit o groaza de pareri bune despre serie. O s-o citesc si eu candva, dar pana atunci ma delectez cu descrierile volumelor:).

    Dee.

  2. Am profitat şi eu de faptul că au apărut deja 8 volume şi n-a trebuit să aştept câte 1 an după fiecare volum, cum fac la alte serii 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s