Forţele Răului Absolut 2 – Revelaţia

Titlu românesc:  Revelaţia

Titlu original :  The Awakening

Autor:  Kelley Armstrong

Editura: Leda

Nr. pagini: 416

Traducător:  Cristina Jinga

Linkuri comandă:  română şi engleză

 

 

Rae i-a trădat când au încercat să evadeze, însă chiar şi aşa Chloe încearcă să o convingă să evadeze din nou împreună. Cum să  o lase pe mâna oamenilor de ştiinţă nebuni de la Grupul Edison, care timp de mulţi ani n-au făcut decât experimente pe copii supranaturali? Însă Rae este o cauză pierdută.

Spre surprinderea tuturor, Tori este cea care evadează împreună cu Chloe, deşi nu o suportă pe mica necromantă. Ce aptitudine specială are Tori? Este  o vrăjitoare puternică , oarecum  arogantă şi veşnic nemulţumită, dar totuşi vrăjitoare.

Cei 4 adolescenţi pleacă în căutarea lui Andrew (prietenul tatălui lui Simon), însă acesta este folosit ca momeală de către foştii angajaţi ai Grupului Edison, pentru a-i  putea ţine sub observaţie pe adolescenţii rebeli cu puteri prea mari pentru vârsta lor.

Chloe are impresia că-şi vede mătuşa, însă  este singura care o vede. Să fie aceasta o stafie, o iluzie magică sau o impresie greşită a lui Chloe? Vor reuşi cei 4 să scape de capcana ce le-a fost întinsă?

Advertisements

5 thoughts on “Forţele Răului Absolut 2 – Revelaţia

  1. A fost o serie grozava , si mie mi-a placut mult .
    Apropo , cunosti pe cineva care ar dori sa faca un schimb de carte ? Dau cartile Parfumul iubirii sau Copila stea , pentur ceva din seria Chic .

  2. O să scriu zilele astea o postare despre cei care vând sau schimbă cărţi. Acolo e destul de probabil să găseşi ceea ce te interesează

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s