Iubitul virtual

Titlu românesc:  Iubitul virtual

Titlu original:  Fake Boyfriend

Autor:  Kate Brian

Editura:  Leda

Nr. pagini:  334

Link comandă:  libris.ro

 

 

 

De ce ar vrea cele mai bune prietene ale tale să-ţi inventeze un iubit virtual? Şi până unde ar fiele dispuse să continue această nebunie?

Vivi şi Lane inventează pe internet un băiat perfect pentru prietena lor, Isabelle. De ce? Pentru a-i scoate din mintea şi din viaţa ei fostul iubit, care nu e decât un nesimşit ce obişnuia să-i calce sentimentele în picioare mereu şi să-i distrugă cele mai frumoase momente din viaţa ei.

Cineva însă trebuie să vorbească cu Izzy pe internet, aşa că Marshall (fratele lui Vivi) este desemnat pentru această parte a proiectului. Însă ei au nevoie de un băiat necunoscut şi interesant care să pretindă, la o întâlnire adevărată, că este tipul de pe net. Numai că vivi se îndrăgosteşte de Jonathan, băiatul plătit să o ducă pe Izzy la bal.

Oricât de nebunesc ajunge proiectul acesta, până la urmă are succes, iar Isabelle (după ce le dă o lecţie prietenelor sale) rămâne împreună cu iubitul ei virtual, acum devenit real.

Advertisements

6 thoughts on “Iubitul virtual

  1. Am ras foarte mult cand le-a pacalit Isabelle pe prietenele ei ca a plecat in Franta dupa iubitul ei virtual, sau cand a invatat Lane in sfarsit sa spuna cuvantul NU :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s