Instrumente mortale 3 – Oraşul de sticlă

Titlu românesc: Oraşul de sticlă

Titlu original: City of Glass

Autor: Cassandra Clare

Editura: Leda

Nr. pagini: 480

Linkuri comandă:  română  sau  engleză

 

 

 

Pentru a-şi salva mama, Clary trebuie să meargă în Idris, însă Jace pleacă fără ea pentru a o proteja. La plecarea prin portal Jace îl ia şi pe Simon pentru a-i salva viaţa, însă prezenţa unui vampir diurn în Idris duce la închiderea acestuia în Citadelă. Clary crează un portal prin care merge cu Luke în Idris, determinată să-şi salveze mama. Jace pleacă să-l ucidă pe Valentine, în timp ce Clary crează o nouă rună prin care transferă aptitudinile de la repudiaţi la vânătorii de umbre şi invers, făcându-i atfel mult mai puternici pentru lupta împotriva demonilor.

Jace şi Clary află că nu sunt fraţi, iar Jace îl omoară pe adevăratul Jonathan în luptă. Ce se poate face însă atunci când Valentine îl omoară pe Jace şi îl cheamă pe îngerul Raziel ca să-i ceară distrugerea vânătorilor de umbre? Ce va face Clary după moartea lui Jace şi ce dorinţă va îndeplini îngerul de fapt? Jocelyn, mama lui Clary, îl mai iubeşte pe Valentine sau i-a dăruit în sfârşit iubirea ei lui Luke? Dacă Jace nu este Jonathan, fiul lui Jocelyn şi al lui Valentine. atunci cine este el de fapt?

Mulţumesc librăriei online Libris pentru această minunată carte şi pentru că  mi-au oferit şansa să o citesc.

Advertisements

3 thoughts on “Instrumente mortale 3 – Oraşul de sticlă

  1. Cel mai bun volum din toate 3. M-am bucurat când am citit că Jace n-are sânge de la demoni, ci de la îngeri. Oricum, acțiunea acestui volum e super. Mă întreb cum e următorul volum, acum când Valentine și Jonathan sunt morți.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s