Altfel de îngeri 2 – Trădări

Titlu românesc: Trădări

Titlu original: Betrayals

Autor: Lili St. Crow

Editura: Leda

Nr. pagini: 351

Link comandă:  Libris

 

 

 

Cristophe i-a trimis pe Dru şi Graves la şcoala pentru djamphiri, vârcolaci şi loup garou, însă se aştepta ca aceştia să fie duşi la Şcoala principală, nu la una micuţă, izolată, unde cei 2 sunt în mare pericol.

La unul din atacurile vampirilor, Dru este salvată de cârcolacul Ash, Supus al lui Sergej. La următorul atac, vampirii trimişi de puternicul vampir Sergej incendiază şcoala, iar Dru este salvată de Cristophe, Ash  şi tinerii vârcolaci ce urmau cursurile şcolii aflată acum în flăcări.

Noul plan al lui Cristophe este să-i ducă la Şcoala principală, unde pericolul va fi mult mai mic, însă Dru insistă să-l ia cu ea şi pe Ash, Supusul rănit al lui Sergej.

Va fi de acord Cristophe cu ideea nebunească a lui Dru?  Vor reuşi ei cu-adevărat să ajungă la Şcoala Principală? CIne este oare trădătorul din Ordin? De ce nimeni nu o antrena pe Dru la vechea şscoală, înainte de incendiu? De ce Ash îi încalcă ordinele lui Sergej şi, deşi este trimis să o ucidă pe Dru, el îi salvează viaţa de 2 ori?

 

Advertisements

4 thoughts on “Altfel de îngeri 2 – Trădări

  1. Nu se compară cu AV, dar îmi place mult și seria asta, sau cel puțin aceste 2 volume pe care le-am citit. Nici nu mai știu pe la cine am împrumutat volumele astea, dar încerc zilele astea să-mi amintesc ca să le recuperez.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s