Îngeri căzuţi 3 – Pasiune

Titlu românesc: Pasiune

Titlu original: Passion

Autor: Lauren Kate

Editura: Litera

Nr. pagini: 336

Link comandă:  Libris

 

 

 

“A fost o vreme când făceam toţi parte din aceeaşi familie. Cam era fratele meu. Nu era rău, nu încă. Poate că nici acum nu e”

Acest adevăr afirmat de Daniel îi uneşte în final pe Luce, Miles, Shelby, Gabbe, Arriane, Annabelle, Daniel, Cam, Roland şi Molly într-o viitoare luptă împotriva lui Lucifer.

După ce supravieţuieşte miraculos din lupta cu Proscrişii, Luce călătoreşte în câteva vieţi anterioare ale sale pentru a înţelege iubirea dintrea ea şi Daniel şi a găsi o cale de a desface blestemul lor.  După mai multe peripeţii prin care trec separat Daniel şi Luce în călătoriie lor în trecut, Daniel reuşeşte să creeze o breşă în blestemul iubirii lor, ajungând la momentul căderii şi a alegerii lui între Rai şi Iad.

De ce nu va reuşi  Lucifer deghizat să o convingă pe Luce să se sinucidă pentru a pune capăt blestemului şi durerii lui Daniel? Ce anume l-a transformat pe Cam într-un demon şi de ce au căzut Arriane, Annabelle şi Gabbe din Rai?

Mulţumesc librăriei online Libris pentru această minunată carte şi pentru că  mi-au oferit şansa să citesc această serie.

Advertisements

2 thoughts on “Îngeri căzuţi 3 – Pasiune

  1. Super carte. Eu stiu raspunsul la intrebarea ta. Totusi as vrea sa stiu cam cand o sa apara si urmatorul volum. Astept cu nerabdare sa vad ce o sa se mai intample.

  2. Ce rau imi pare mie ca n-am ajuns inca sa cumpar si volumele 2 si 3. Am ramas cu gandul la actiunea acestei serii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s