Îngeri căzuţi 1 – Damnare

Titlu românesc: Damnare

Titlu original: Fallen

Autor: Kate Lauren

Editura: Litera

Nr. pagini: 296

Link comandă: Libris

 

 

 

Un înger căzut, o muritoare, o poveste de dragoste eternă, dar blestemată.

După moartea prietenului său, Lucinda Price este trimisă de către părinţii săi la Sword & Cross, o stranie şi foarte strictă şcoală de corecţie. Aici îl întâlneşte pe îngerul ei iubit din vieţile anterioare, Daniel Grigori. În viaţa ei apar mereu nişte umbre numite Mesageri, cu scopul de a-i arăta întâmplări din trecut, în încercarea de a o ajuta să înlăture blestemul iubirii dintre ea şi îngerul ei căzut. Ajunsă la noua şcoală, cunoaşte o nouă lume, diferită de ceea ce a trăit până atunci, o lume unde îngerii căzuţi –buni sau răi- nu se deosebesc la înfăţişare sau comportament de oamenii obişnuiţi, o lume unde Bătrânii o vor moartă pentru a încheia războiul dintre îngerii buni şi cei răi, iar Proscrişii o vor vie pentru a o oferi în schimbul iertării şi întoarcerii lor în rai.

Luce are nevoie disperată să fie protejată de Bătrâni şi Proscrişi, însă va putea crede ea în îngeri căzuţi? Va putea ea accepta că băiatul iubit este un înger căzut şi că iubirea lor este blestemată?

Mulţumesc mult librăriei online Libris  pentru că mi-au oferit această carte şi o recomand cu căldură tuturor.

Advertisements

8 thoughts on “Îngeri căzuţi 1 – Damnare

  1. Merita sa o cumperi, e foarte interesanta seria. Eu deja am citit primele 3 volume. Astept cu nerabdare sa apara si volumul 4. Stie cineva cam cand ar trebui sa apara?

  2. Acum am terminat si eu acest volum de citit si recunosc ca mi s-a parut interesant. Acum cu agitatia de Pasti abia mai gasim timp sa citim, insa tot ne gasim cate un pic de timp pentru sufletul nostru, in care sa citim un pic 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s