Casa Nopţii 4 – Înfruntarea

Titlu românesc:  Înfruntarea

Titlu original: Untamed

Autor: P.C. & Kristin Cast

Editura: Litera

Nr. pagini: 334

Link comandă:  Libris

 

 

 

Neferet, Marea Preoteasă a Casei Nopţii a declarat război oamenilor, iar Zoey ştie în adâncul inimii ei că acesta este un lucru greşit. Shekinah, Marea Preoteasă a tuturor vampirilor este de acord cu Zoey în privinţa acestui război, însă este omorâtă de Neferet.

Bunica lui Zoey suferă un accident de maşină, iar măicuţa Maria Angela acceptă să aibă grijă de bătrâna accidentată, timp în care tânăra Zoey, împreună cu prietenii ei încearcă să împiedice trezirea la viaţă a lui Kalona, de mult izgonitul războinic al zeiţei Nyx, tatăl Imitatorilor de Corbi. Nereuşind să împiedice trezirea acestuia la viaţă, revenirea creaturilor crude numite Imitatori de Corbi şi uciderea Marii Preotese a vampirilor, Zoey, împreună cu cercul ei, Afrodita (profetesa umană), Darius, iubitul Afroditei şi alţi câţiva novicii roşii se retrag în nişte tuneluri subterane, ştiind că acolo sunt în siguranţă.

Aventura continuă în acest volum incredibil de tenebros, volum care te lasă cu răsuflarea tăiată.

Advertisements

7 thoughts on “Casa Nopţii 4 – Înfruntarea

  1. O citesc acum. Mai am vreo 70 de pagini şi parcă nu a început încă, nu prea are acţiune. Să mă aştept de la asta şi la restul seriei?

  2. Eu mă întreb dacă te referi la acest volum 4 când spui că aproape ai terminat volumul de citit. Adică dacă eşti la volumul 4, deja ştii cam în ce stil e scrisă seria. Dacă te refereai la primul volum, atunci răspunsul este: da, seria Casa nopţii este oarecum o lectură uşoară.
    N-aş putea spune că am citit cartea foarte captivată, dar în mod sigur curioasă în legătură cu ce avea să se mai întâmple mai departe şi mai ales să văd cum mai evoluează personajul Afroditei, care mie mi s-a părut că are un caracter puternic, chiar interesant 🙂

  3. Eram sigura ca tie Afrodita ti-a placut cel mai mult, ca ai o afinitate pentru personajele ca ea si in filme si in carti 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s