Casa Nopţii 2 – Trădarea

Titlu românesc: Trădarea

Titlu original: Betrayed

Autor: P.C.  & Kristin Cast

Editura: Litera

Nr. pagini: 311

Linkuri comandă:   Libris  

 

 

 

Deşi Marea Preoteasă a Casei Nopţii declară că sunt false viziunile profetesei lor, Afrodita, datorită unei viziuni a acesteia şi instinctului ascuţit al lui Zoey, cele două tinere evită un dezastru şi moartea bunicii Redbird.

La prima ceremonie a Fiicelor Întunericului, condusă de Zoey, prietenii ei cei mai bun care formează cercul ei primesc de la zeiţa Nyx afinitatea faţă de câte un element: Stevie Rae – pământ, Shaunee – foc, Erin – apă şi Damien – vânt. La sfârşitul acestei ceremonii, Stevie Rae moare, corpul ei respingând Transformarea, însă Neferet o transformă într-o novice cu semilună roşie şi o ascunde de ceilalţi din Casa Nopţii.

După ce novicii cu semiluni roşii omoară 2 puşti umani, îl răpesc pe Heath cu acelaşi scop, însă datorită Impregnării, Zoey reuşeşte să-l salveze şi află că Neferet este cea care a creat noi novici care sunt sălbatici şi malefici.

Deşi Zoey i-a luat Afroditei locul de conducătoare a Fiicelor Întunericului,cele 2 devin aliate în lupta cu Neferet, Marea lor Preoteasă, care nu mai urmează calea zeiţei lor, Nyx.

Cum se va descurca Zoey cu prietenul ei uman de care este Impregnată şi cu cel mai tare novice, Erik în acelaşi timp? Cum va putea ea să le spună prietenilor ei despre noua Stevie Rae, când Neferet poate citi gândurile tuturor cu excepţia ei şi a Afroditei?

Advertisements

3 thoughts on “Casa Nopţii 2 – Trădarea

  1. Pai,am scris cuvantul respectiv,l-am selectat( am trecut cu cursorul peste el) si exista acolo un buton Insert/Edit link.Apesi pe el si scrii link-ul respectiv.Butonul il gasesti acolo unde ai insirate toate alea-bold,italic,citate ,aliniere.E al 10 -lea buton.Daca nu il gasesti doar selecteaza textul si apasa Alt Shift A.Are acelasi efect.Sper ca te-a ajutat 🙂 Ti-am raspuns si aici si la mine pe blog ca sa fiu sigura ca vezi mesajul 🙂

  2. Mie îmi place cel mai mult de Afrodita din seria aceasta. E super comică și de fapt e și de treabă 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s