Parfumul iubirii (CM 2)

Titlu românesc: Parfumul iubirii

Titlu original: Bed of Roses

Autor: Nora Roberts

Editura: Lira

Nr. pagini: 336

Link comandă:  Libris

 

 

 

Parker, Emma, Laurel şi Mac sunt prietene din copilărie. După ani întregi în care au improvizat nunţi magnifice în curtea din spatele casei, ele lucrează în propria lor companie specializată în organizarea de nunţi din Connecticut.

Acest al doilea roman aduce în prim plan povestea lui Emmaline Grant, o femeie extraordinară cu un simţ creativ foarte dezvoltat. Cu un corp de invidiat şi înflăcărată din fire, ea aduce o pată de culoare în orice încăpere, asemenea aranjamentelor florale pe care le realizează. Bărbaţii roiesc în jurul ei, dar Emma este o romantică incurabilă şi tânjeşte după o dragoste ca-n poveşti, care să dureze până la adânci bătrâneţi, o dragoste ca a mamei sale. Numai că bărbatul de care se simte atrasă nu este deloc genul romantic. Jack este un tip bun, drăguţ şi atrăgător, însă provine dintr-o familie destrămată, iar escapadele frecvente ale tatălui său l-au făcut reticent în privinţa relaţiilor de durată.

Va reuşi el să-şi reia viaţa slab luminată pe care o trăia înainte ca Emma să i-o lumineze puternic cu zâmbetul şi privirea ei? Va reuşi ea să îi câştige inima lui Jack  şi o dată cu el povestea de iubire eternă mult visată?

Advertisements

One thought on “Parfumul iubirii (CM 2)

  1. Am auzit de aceasta carte de mai demult, insa tinand cont de faptul ca sunt o multime aparute in colectie, a trebuit sa aleg dintre ele. Pana la urma am cedat in fata a doua carti de Danielle Steel.
    Insa eu cred ca voi strange niste bani si pentru romanele scrise de Nora Roberts, par sa fie pe placul meu.:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s