Morţi cu toţii (VS 7)

Titlu românesc: Morţi cu toţii

Titlu original: All Together Dead

Autor: Charlaine Harris

Editura: Leda

Pagini: 383

Link comandă:  Libris

 

 

 

 

Sookie participă la nunta fratelui său, Jason cu o femeie panteră unde promite să suporte consecinţele eventualelor greşeli ale acestuia în cazul în care el nu le va putea suporta.

Pentru Sookie Stackhouse nu e deloc ciudat să fie înconjurată de tot felul de teriantropi, vârcolaci, zâne şi vampiri, cu întregul lor alai de probleme. Chiar şi ea are însă o limită. Pe lângă faptul că luptă acum să se împace cu noul bărbat din viaţa ei – frumosul vârcolac Quinn, trebuie să facă faţă unei importante reuniuni a vampirilor. Adunarea, care atrage numele cele mai influente ale lumii morţilor vii din centrul Statelor Unite, se anunţă a fi foarte tensionată. Regina vampirilor din Louisiana se află într-o situaţie critică, întrucât puterea ei a avut de suferit în urma trecerii uraganului Katrina.

Îşi va respecta Jason jurămintele de la nunta lui sau va trebui să dea socoteală în faţa comunităţii de vârcolaci panteră din Hotshot? Va rezista relaţia tinerei chelneriţe cu vârcolacul tigru Quinn, după ce ea a aflat trecutul lui tumultuos şi după ce ea a consolidat legătura dintre ea şi Eric, atunci când a băut din nou din sângele lui? După ce-l sună pe Quinn şi îi spune să plece imediat din hotel, pe cine va alege Sookie să salveze înainte de a exploda hotelul la care sunt cazaţi: pe întâiul ei iubit, Bill, pe regina vampirilor Louisianei sau pe Eric şi Pam?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s